Wine Box Pinot Noir Single Vineyard

€79.95

Shall we wrap it for you?
Product number: SW10154.2
Product information "Wine Box Pinot Noir Single Vineyard"
Content: 33 pieces
Ingredients Dom Republic 45%: CREAM, Organic Cane Sugar, Cocoa Butter, Cocoa Beans, Organic Coconut Milk Powder, Rice Syrup, Whole MILK Powder, Glucose, Clarified Butter, Cocoa Powder, Invert Sugar, Skimmed MILK Powder, Sea Salt.
Ingredients Espresso: Maracaibo 65%Cacao Kernel (53%)(Venezuela), Sugar, Cacao Butter, Emulsifier (E322: SOYA Lecithin), Vanilla (Madagascar), Cocoa 65% Minimum), BUTTER, Water, Sorbitol, Glucose, Inverted sugar, Instant coffee powder, Cocoa butter, Salt.
Ingredients Haagse Hopjes Truffles: Sugar, CREAM, Glucose syrup, Sao Palme 36% Milk Chocolate (Sugar, Cacao Butter, Cacao Kernel (12%)(Ghana), partially Skimmed MILK powder, Whole MILK powder, Emulsifier (E322: SOYA Lecithin), Vanilla (Madagascar) Cocoa 36% Minimum)
Ingredients Mexico 40%: CREAM, Sugar, Cocoa butter, Whole MILK powder, Cocoa beans, Glucose, Clarified BUTTER, Cocoa mass, Vanilla (Madagascar), Inverted sugar, Skimmed MILK Powder, Sea salt.
Ingredients Mexico 100%: Cocoa mass, CREAM, Sugar, Glucose, BUTTER, Cocoa butter, Honey, Inverted sugar, Salt, Vanilla (Madagascar).
Ingredients Passionfruit Truffles: Cacao Butter* (Dominican Republic), Cane Sugar* (South America), Rice Syrup Powder* (Pakistan), ALMOND*, Grated Coconut* (Sri Lanka), Fleur de Sel*, Vanilla Extract* (Madagascar), Emulsifier (E322: Sunflower Lecithin*), Cocoa 38% Minimum, Passionfruit, Sugar, Glucose, Cacao Butter*, Coconut fat, Sao Palme 68% Dark Chocolate (Cocoa kernel (56%) (Ghana), Sugar, Cocoa Butter, Emulsifier (E322: Sunflower Lecithin), Vanilla Madagascar Cocoa: 68% Minimum)
Ingredients Pecan Nut Smoked Sea Salt: ALMONDS, Cocoa mass, Sugar, PECAN NUT PASTE 17%, Cocoa butter, Sea salt with oak wood 2%.
Ingredients Pistachio Almond Quinoa: ALMONDS 27%, Sugar, PISTACHIO PASTE 18%, Cocoa mass, Cocoa butter, Whole MILK powder, Quinoa 2%, BUTTER, Skimmed MILK Powder
Ingredients Roasted Sesame: SESAME 28%, ALMONDS, Sugar, Cocoa butter, Whole MILK Powder, Cocoa mass, Skimmed MILK Powder.
Ingredients Tonka Cognac: Sao Palme 43%, CREAM, BUTTER, Glucose, Cocoa butter, Cognac, Inverted sugar, Tonka beans, Salt.
Ingredients for Caramel Himalayan Salt Truffles: Bionda 36% (Sugar, Cocoa butter, Whole MILK powder, BUTTERFAT, Whey powder, Maltodextrin, Skimmed MILK powder, Emulsifier (E322: SOJAlecithin), caramel cocoa: minimum 36), Hymalayan Salt, CREAM, Sugar, Edelweiss 36% (Sugar, Cacao Butter, Whole MILK powder, Skimmed MILK powder, Emulsifier (E322: SOYA Lecithin), Vanilla Extract (Madagascar), Cocoa 36% Minimum), Cacao Butter, Glucose syrup, BUTTER,
Winery Faubel: Pinot Noir Single Vineyard Immengarten - Faubel, Pfalz

Bewaaradvies chocolade

Op de verpakking tref je an tot welke datum het product tenminste houdbaar is (THT-Datum). Tot deze datum is de kwaliteit van het product goed. Om de kwaliteit optimaal te houden, adviseren wij het product koel te bewaren. Dit betekent dat je het product het beste koel, donker en droog kunt bewaren bij een temperatuur tussen de 16 en 18ºC  

Bewaaradvies mousserend wijn  

De mousserende wijn heeft een bewaarpotentieel van 7 jaar gerekend vanaf het jaartal dat op het etiket wordt vermeld. 
Tot dat jaar is de kwaliteit van de mousserende wijn goed. De wijn kan het best liggend worden bewaard, zodat de kruk niet uitdroogt. Daarnaast adviseren wij de wijn in een donkere ruimte te bewaren, bij een temperatuur tussen 10 en 14ºC. Vlak voor het serveren mag de wijn iets op temperatuur komen, namelijk tussen de 6 en 8ºC.

0 of 0 reviews

Leave a review!

Share your experiences with other customers.