Wijnpakket Pinot Noir Single Vineyard
Inhalt: | 33 Stück |
---|---|
Weingut Faubel: | Pinot Noir Single Vineyard Immengarten - Faubel, Pfalz |
Zutaten Dom Republik 45%: | SAHNE, Bio-Rohrzucker, Kakaobutter, Kakaobohnen, Bio-Kokosmilchpulver, Reissirup, VOLLMILCHpulver, Glukose, Geklärte BUTTER, Kakaopulver, Invertzucker, MAGERMILCHpulver, Meersalz |
Zutaten Espresso: | Maracaibo 65%, BUTTER, Wasser, Sorbitol, Glukose, Invertzucker, Instantkaffeepulver, Kakaobutter, Salz. |
Zutaten Gerösteter Sesam: | SESAM 28%, MANDELN, Zucker, Kakaobutter, VOLLMILCHPULVER, Kakaomasse, MAGERMILCHPULVER. |
Zutaten Haagse Hopjes Trüffel: | Zucker, SAHNE, Glukose, Sao Palme 36% Milchschokolade (Zucker, Kakaobutter, Kakaokerne (12%) (Ghana), Teilentrahmtes MILCHPULVER, VOLLMILCHPULVER, Emulgator (E322: SOJALEZITHIN), Vanille* (Madagaskar) Kakao 36% Minimum), Kaffeebohnen (Costa Rica) |
Zutaten Mexiko 40%: | SAHNE, Zucker, Kakaobutter, VOLLMILCHPULVER, Kakaobohnen, Glukose, Geklärte BUTTER, Kakaomasse, Vanille (Madagaskar), Invertzucker, MAGERMILCHPULVER, Meersalz. |
Zutaten Mexiko 100%: | Kakaomasse, SAHNE, Zucker, Glukose, BUTTER, Kakaobutter, Honig, Invertzucker, Salz, Vanille (Madagaskar). |
Zutaten Passionsfrucht-Trüffel Vegan: | Passionsfruchtpüree, Zucker, Glukosesirup, Zitronensäure, Kakaobutter*, Kakaoölfett*, Sao Palme 68% Zartbitterschokolade (Kakaokern (56%) (Ghana), Zucker, Kakaobutter, Vanille Madagaskar Kakao: 68% mindestens), Vegan Blanc (Kakaobutter*(38%), Rohrohrzucker* (Argentinien), Reissiruppulver* (Pakistan), MANDELN* (Spanien), Kokosraspel* ( Sri Lanka), Fleur de Sel*, Emulgator (E322 Sonnenblumenlezithin*), Vanille-Extrakt* (Madagaskar), Kakao 38% Mindestens) |
Zutaten Pekannuss Geräuchertes Meersalz: | MANDELN, Kakaomasse, Zucker, PECANNUSSPASTE 17%, Kakaobutter, Meersalz mit Eichenholz 2%. |
Zutaten Pistazie Mandel Quinoa: | MANDELN 27%, Zucker, PISTAZIENPASTE 18%, Kakaomasse, Kakaobutter, VOLLMILCHPULVER, Quinoa 2%, BUTTER, MAGERMILCHPULVER. |
Zutaten Tonka Cognac: | Sao Palme 43%, SAHNE, BUTTER, Glukose, Kakaobutter, Cognac, Invertzucker, Tonkabohnen, Salz. |
Zutaten für Karamell Himalaya Salz Trüffel: | Bionda 36% (Zucker, Kakaobutter, VOLLMILCHpulver, BUTTERFETT, Molkenpulver, Maltodextrin, Magermilchpulver, Emulgator (E322: SOJAlecithin), Karamellkakao: mindestens 36%), Himalayasalz, SAHNE, Zucker, Edelweiss 36% (Zucker, Kakaobutter, VollMILCHpulver, MagerMILCHpulver, Emulgator (E322: SOJAlecithin), Vanilleextrakt (Madagaskar), Kakaomasse 36% Minimum), Kakaobutter, Glukosesirup, BUTTER |
Bewaaradvies chocolade
Op de verpakking tref je an tot welke datum het product tenminste houdbaar is (THT-Datum). Tot deze datum is de kwaliteit van het product goed. Om de kwaliteit optimaal te houden, adviseren wij het product koel te bewaren. Dit betekent dat je het product het beste koel, donker en droog kunt bewaren bij een temperatuur tussen de 16 en 18ºC
Bewaaradvies mousserend wijn
De mousserende wijn heeft een bewaarpotentieel van 7 jaar gerekend vanaf het jaartal dat op het etiket wordt vermeld.
Tot dat jaar is de kwaliteit van de mousserende wijn goed. De wijn kan het best liggend worden bewaard, zodat de kruk niet uitdroogt. Daarnaast adviseren wij de wijn in een donkere ruimte te bewaren, bij een temperatuur tussen 10 en 14ºC. Vlak voor het serveren mag de wijn iets op temperatuur komen, namelijk tussen de 6 en 8ºC.
Anmelden