Naast de pure variant hebben we ook Amandelrotsjes die samen met de gekonfijte sinaasappel stukjes worden omhult met melkchocolade Sao Palme 36%. Het gebruik van melkchocolade geeft een wat meer romige en karamelachtige toets aan de Amandelrotsjes. Wil je meer weten over de herkomst van de gekonfijte sinaasappel stukjes? Bij de omschrijving van de Amandelrotsjes Puur vertellen we je er meer over.Amandelrotsjes Melk bestellenBen je nieuwsgierig geworden naar deze exclusieve Amandelrotsjes van Cru de Cacao? Bestel ze dan gemakkelijk online.*Dit product kan na opening of na het verbreken van de sluitzegel niet worden geretourneerd.
De Amandelrotsjes zijn een variatie op onze bekende pindarotsjes en de inspiratie voor deze chocoladecreatie hebben we opgedaan bij patissiers in Barcelona! De Amandelrotsjes bevatten zoals de naam al aangeeft amandelen en nog één ander verrassend ingrediënt. De amandelen worden zelf door ons gebrand in onze chocolaterie in Tilburg, zodat de beste amandelsmaak naar boven komt. Vervolgens worden de amandelen en de gekonfijte sinaasappel stukjes uit Valencia omhult met de pure chocolade Sao Palme 60%. Door het gebruik van pure chocolade zijn de Amandelrotsjes Vegan. Gekonfijte sinaasappels De stukjes gekonfijte sinaasappels die in de Amandelrotsjes worden verwerkt, zijn afkomstig van Cruzilles gevestigd in Zuid-Frankrijk. Zij maken al meer dan 140 jaar konfijten van fruit en die jarenlange ervaring proef je in hun producten. De sinaasappels die zij voor hun verschillende variëteiten gekonfijte sinaasappelen gebruiken, zijn afkomstig uit de omgeving van Valencia. De pure chocolade gecombineerd met de licht bittere gekonfijte sinaasappel stukjes en de ronde smaak van de noten vormen een ware smaaksensatie. Amandelrotsjes Puur bestellenBen je nieuwsgierig geworden en wil je deze exclusieve Amandelrotsjes van Cru de Cacao bij jou thuis laten bezorgen? Bestel ze dan gemakkelijk online.*Dit product kan na opening of na het verbreken van de sluitzegel niet worden geretourneerd.
Een Mendiants is een traditionele Franse lekkernij bekend van zijn ronde verschijning met gedroogde vruchten en noten. Vanwege ons bedrijfslogo leek het ons leuk om de Cru de Mendiants uit te brengen in een vierkantje en er een eigentijdse draai aan te geven. Van oorsprong bestaat een Mendiants uit vier ingrediënten die verwijzen naar de vier bedelaars (Mendiants) uit de Middeleeuwen, namelijk gedroogde vijgen (Franciscanen), rozijnen (Augustijnen), amandelen (Dominicanen) en hazelnoten (Karmelieten).Onze luxe chocoladecreatie Cru de Mendiants bestaat uit pure Sao Palme chocolade 60%, gebrande amandelen en hazelnoten, gekonfijte sinaasappels uit Valencia en zijn tot slot afgewerkt met gekarameliseerde cacao nibs. Door het gebruik van pure chocolade zijn de Cru de Mendiants Vegan.Cacaoregio GhanaDe chocolade die wij voor de bereiding van Cru de Mendiants in onze chocolaterie in Tilburg gebruiken, is de pure chocolade Sao Palme (60%) afkomstig van een eiland voor de kust van Ghana, São Tomé. Ook wel het chocolade eiland genoemd. Door het zachte en traditionele brandproces komen de originele en intensieve aroma's van de cacaoboon vrij. Bij het proeven van deze unieke chocolade ervaart men een wisselwerking tussen een intensieve, evenwichtige cacaosmaak en een "Ristretto" koffie, met een toets van zoete pruimen en grapefruit. Daarom vormt deze luxe chocolade een perfecte combinatie met de intense smaak van de gebrande noten en gekonfijte sinaasappel.* Dit product kan na opening of na het verbreken van de sluitzegel niet worden geretourneerd.
Cru de Orange is een traditionele Franse lekkernij bekend onder de naam ‘Orangette’ wat naar ‘Orange’ de sinaasappel verwijst. In menig Franse chocolaterie zie je deze luxe chocoladecreatie in de vorm van een langwerpig staafje die geheel in chocolade is gedoopt. In onze chocolaterie in Tilburg hebben wij ervoor gekozen om sinaasappelschijfjes te gebruiken en deze te halveren, zodat je ook nog een gedeelte van de prachtige structuur van de sinaasappel ziet. Daarnaast vormt de oranje kleur ook een mooi contrast met de donkere chocolade. Om het geheel compleet te maken werken wij deze luxe chocoladecreatie af met een eetbare brons spray. Door het gebruik van pure chocolade zijn de Cru de Orange Vegan. Oorsprong gekonfijte sinaasappelsWie weet er nu beter dan de Fransen zelf hoe je vruchten moet konfijten. Vandaar dat wij voor deze exclusieve chocolade Cru de Orange de gekonfijte sinaasappels inkopen bij Cruzilles gevestigd in Zuid-Frankrijk. Zij hebben al meer dan 140 jaar ervaring in het konfijten van fruit! De sinaasappels die zij daarvoor gebruiken komen uit de omgeving van Valencia. Sinaasappels uit deze regio staan garant voor de lekkerste smaak en dit proef je. Samen met de pure chocolade vormt de licht bittere gekonfijte sinaasappel een perfecte smaakcombinatie. Zoet en een licht bittertje. Een ware luxe chocolade creatie!*Dit product kan na opening of na het verbreken van de sluitzegel niet worden geretourneerd.
Wie is er nu niet grootgebracht met een boterham hagelslag als ontbijt? Een luxe variant van pure chocolade 43% hagelslag is bij ons verkrijgbaar!De Hagelslag Cacao Puur is verpakt in een luxe hersluitbare verpakking. Op de verpakking tref je een QR-code van Fair Direct Cacao aan. Dit label van Felchlin garandeert dat de cacaobonen voor onze chocolade rechtstreeks bij de bron zijn ingekocht en dat een eerlijke prijs wordt betaald.*Dit product kan na opening of na het verbreken van de sluitzegel niet worden geretourneerd.
Een overheerlijke klassieker uit de chocolaterie. De pinda's, afkomstig uit Egypte, worden zelf door ons gebrand in ons atelier in Tilburg, zodat de beste pinda smaak naar boven komt. Vervolgens worden de pinda's omhult met Sao Palme de 36% melkchocolade van Felchlin afkomstig uit Ghana. Afgewerkt met een klein beetje Himalaya zout. De Cru de Rocher Melk 36% (pindarotsjes) zijn verpakt in een luxe hersluitbare verpakking. Op de verpakking tref je een QR-code van Fair Direct Cacao aan. Dit label van Felchlin garandeert dat de cacaobonen voor onze chocolade rechtstreeks bij de bron zijn ingekocht en dat een eerlijke prijs wordt betaald.*Dit product kan na opening of na het verbreken van de sluitzegel niet worden geretourneerd.
Een overheerlijke klassieker uit de chocolaterie. De pinda's, afkomstig uit Egypte, worden zelf door ons gebrand in ons atelier in Tilburg, zodat de beste pinda smaak naar boven komt. Vervolgens worden de pinda's omhult met pure Sao Palme 60% chocolade van Felchlin afkomstig uit Ghana. Afgewerkt met een klein beetje Himalaya zout. De Cru de Rocher Puur 60% (Pindarotsjes) zijn verpakt in een luxe hersluitbare verpakking. Op de verpakking tref je een QR-code van Fair Direct Cacao aan. Dit label van Felchlin garandeert dat de cacaobonen voor onze chocolade rechtstreeks bij de bron zijn ingekocht en dat een eerlijke prijs wordt betaald.*Dit product kan na opening of na het verbreken van de sluitzegel niet worden geretourneerd.