Amandelrotsjes Melk
Amandelrotsjes MelkNaast de pure variant hebben we ook Amandelrotsjes die samen met de gekonfijte sinaasappel stukjes worden omhult met melkchocolade Sao Palme 36%. Het gebruik van melkchocolade geeft een wat meer romige en karamelachtige toets aan de Amandelrotsjes. Wil je meer weten over de herkomst van de gekonfijte sinaasappel stukjes? Bij de omschrijving van de Amandelrotsjes Puur vertellen we je er meer over.Amandelrotsjes Melk bestellenBen je nieuwsgierig geworden naar deze exclusieve Amandelrotsjes van Cru de Cacao? Bestel ze dan gemakkelijk online.*Dit product kan na opening of na het verbreken van de sluitzegel niet worden geretourneerd.

€ 7,95*
Amandelrotsjes Puur
Amandelrotsjes PuurDe Amandelrotsjes zijn een variatie op onze bekende pindarotsjes en de inspiratie voor deze chocoladecreatie hebben we opgedaan bij patissiers in Barcelona! De Amandelrotsjes bevatten zoals de naam al aangeeft amandelen en nog één ander verrassend ingrediënt. De amandelen worden zelf door ons gebrand in onze chocolaterie in Tilburg, zodat de beste amandelsmaak naar boven komt. Vervolgens worden de amandelen en de gekonfijte sinaasappel stukjes uit Valencia omhult met de pure chocolade Sao Palme 60%. Door het gebruik van pure chocolade zijn de Amandelrotsjes Vegan. Gekonfijte sinaasappels De stukjes gekonfijte sinaasappels die in de Amandelrotsjes worden verwerkt, zijn afkomstig van Cruzilles gevestigd in Zuid-Frankrijk. Zij maken al meer dan 140 jaar konfijten van fruit en die jarenlange ervaring proef je in hun producten. De sinaasappels die zij voor hun verschillende variëteiten gekonfijte sinaasappelen gebruiken, zijn afkomstig uit de omgeving van Valencia. De pure chocolade gecombineerd met de licht bittere gekonfijte sinaasappel stukjes en de ronde smaak van de noten vormen een ware smaaksensatie. Amandelrotsjes Puur bestellenBen je nieuwsgierig geworden en wil je deze exclusieve Amandelrotsjes van Cru de Cacao bij jou thuis laten bezorgen? Bestel ze dan gemakkelijk online.*Dit product kan na opening of na het verbreken van de sluitzegel niet worden geretourneerd.

€ 7,95*
Chocolade Hazelnoot Paaseitjes
Chocolade PaaseitjesChocolade Paaseitjes kunnen natuurlijk niet ontbreken tijdens de Paasdagen. Naar verluid eten we in Nederland gemiddeld zo’n 47 chocolade-eitjes per persoon per jaar. In onze chocolaterie in Tilburg hebben wij voor de Paasdagen luxe chocolade-eitjes in ons assortiment, verkrijgbaar in een mix van witte, melk en pure chocolade gevuld met een hazelnoot gianduja uit Piëmonte. De luxe chocolade-eitjes liggen op een vogelnestje en zijn verpakt in een hersluitbaar plastic potje gemaakt van gerecycled plastic.  Hazelnoot Gianduja  In een chocolaterie kom je al snel allerlei vaktermen tegen, zoals ook de term gianduja. Een gianduja is een zachte, romige pasta gemaakt van fijngemalen geroosterde hazelnoten en melkchocolade. De hazelnoten zijn afkomstig uit het Italiaanse Piëmonte. De hazelnoten uit deze streek staan bekend als de lekkerste ter wereld en in combinatie met onze luxe chocolade een ware smaaksensatie.Luxe chocolade-eitjes bestellenBen je nieuwsgierig geworden en wil je de luxe chocolade-eitjes van Cru de Cacao bij jou thuis laten bezorgen? Bestel ze dan gemakkelijk online.* Dit product kan na opening of na het verbreken van de sluitzegel niet worden geretourneerd.

€ 8,95*
Chocolade Paashaas (alleen afhalen)
Chocolade PaashaasIn de lente komt de natuur na een winterse periode weer tot leven. Om de lente te vieren, heeft onze Pastry Chef Tom Stalpers voor Pasen een Paashaas van chocolade ontworpen. De chocolade Paashaas is gemaakt van luxe Sao Palme melkchocolade (36%) en staat op een bodem van luxe Sao Palme pure chocolade (60%). De chocolade Paashaas is afgespoten in een bruin/oranje kleur en gedecoreerd met ware voorjaarsbloemetjes.CadeauDeze chocolade Paashaas verpakt in een transparante cadeauverpakking is een prachtig geschenk voor kinderen, maar ook zeker voor volwassenen!* Dit product kan na opening of na het verbreken van de sluitzegel niet worden geretourneerd.** Let op: wegens breukrisico tijdens verzending, kun je de chocolade Paashaas alleen afhalen in onze chocolaterie aan de Lovensekanaaldijk 47-Ka2 in Tilburg. 

€ 15,95*
Chocoladereep Melk Costa Rica 40%
Als je deze melk chocoladereep eenmaal hebt geproefd, wil je nooit meer een andere! De cacao in deze Grand Cru chocolade Costa Rica 40% is afkomstig uit Finca la Amistad gelegen in het noorden van het land. De cacaoplantage omvat 95 hectare, waarvan 20% oorspronkelijk regenwoud. Costa Rica loopt voorop in het behoud van natuurlijke bronnen. Voorheen werd in dit land ook enorme hoeveelheden regenwoud gekapt. Door ingrijpen van de overheid is een groot gedeelte van het regenwoud door herplanting hersteld, zodat de helft van het land weer regenwoud omvat. Het diverse en bloeiende ecosysteem biedt de perfecte omstandigheden voor de teelt van duurzame cacaobomen. Het Zwitserse echtpaar Ruth en Ernst Brugger is eigenaar van de cacao farm. Zij houden zich al bijna 10 jaar bezig met de aanplant van duurzame en topkwaliteit cacaobomen. Je kunt er zelfs overnachten, zodat je je midden in prachtige natuur van Costa Rica bevindt. SmaakprofielEen chocolade met dit prachtige verhaal, wilde we niet alleen gebruiken voor onze luxe bonbons, maar ook in zijn puurste vorm opnemen in ons assortiment. Deze goed uitgebalanceerde exclusieve melkchocoladereep onderscheidt zich door een harmonieuze cacaosmaak aangevuld met een aangename melksmaak. Door de chocolade 36 uur lang te concheren, komen delicate aroma's vrij. Wanneer je deze chocoladereep proeft, ervaar je de smaak van gekarameliseerde amandelen die wordt afgerond met een milde honingsmaak. Het zintuiglijke avontuur van deze melkchocoladereep eindigt met een hint van een zoete, rijpe banaan. Een chocoladereep waar we in onze chocolaterie in Tilburg trots op zijn!*Dit product kan na opening of na het verbreken van de sluitzegel niet worden geretourneerd.

€ 7,50*
Chocoladereep Melk Cru Suhum 36%
Met de aankoop van deze chocoladereep steun je niet alleen biologische cacaoteelt, maar draag je ook je steentje bij aan het Ghana Healthcare Program. De cacao in deze melk chocoladereep Cru Suhum Ambanja 36% is namelijk gemaakt van biologisch gecertificeerde cacaobonen afkomstig uit de cacaoregio Suhum (Ghana). Bij de aankoop van deze chocoladereep gaat er € 1,- naar het Ghana Healthcare program. Over dit programma lees je hier meer.Naast jouw bijdrage aan een mooiere cacao wereld, is deze chocoladereep ook vanwege een andere reden uniek. De melkpoeder die in deze chocoladereep is verwerkt, is namelijk gemaakt van de biologische melk van Zwitserse koeien die in het UNESCO biosfeerreservaat Entlebuch (Luzern, Zwitserland) grazen. In dit gebied wordt duurzame landbouw, bosbouw en toerisme gecombineerd. Het staat bekend om de meest uitgestrekte en talrijke heidegebieden met wel 1000 verschillende bloemen en grassen. De weelderige voeding van de melkkoeien draagt bij aan de unieke smaak van deze chocolade.Op de chocoladereep tref je een icoontje met ‘Environmentally friendly’ aan. Dit icoontje verwijs naar de biologische cacaoteelt. De bio-certificering van Felchlin is te raadplegen via deze link: https://www.easy-cert.com/htm/suchresultat-detail.htm?id=84012d05-78d6-4f72-9a6b-6f5d6e6e7946&db=bio. SmaakprofielEen exclusieve chocoladereep om even bij weg te dromen. Ontdek in deze melkchocolade een harmonieuze melk- en karamelsmaak. Zodra de chocolade begint te smelten, ontdek je ook een delicate honingsmaak. Zie je in gedachte de Zwitserse koeien al over de uitgestrekte Alpenweiden lopen? *Dit product kan na opening of na het verbreken van de sluitzegel niet worden geretourneerd.

€ 7,50*
Chocoladereep Puur Bolivia 68% Wild Bean
Een pure chocoladereep gemaakt van wilde cacaobonen. Deze unieke en zeldzame wilde Grand Cru chocolade Bolivia 68% is afkomstig uit, zoals de naam al aangeeft, de Boliviaanse laaglanden. De Chimane-indianen laten alles volledig aan moeder natuur over. Dit wil zeggen dat de cacaobomen niet worden gesnoeid of bemest, de natuur doet zijn werk.  Zodra de grote roofvogels vlak boven het woud vliegen, haast tegen de toppen van de cacaobomen aan, varen de Chimane-indianen met hun kano’s naar de eilanden waar de cacaobomen groeien. Daar verzamelen zij de rijpe cacaovruchten en brengen de cacaopods vervolgens naar de aangewezen verzamelplaatsen. Hier worden de cacaobonen gefermenteerd en in de zon gedroogd.SmaakprofielDeze pure chocolade heeft een harmonieuze cacaosmaak met aroma’s die de frisheid van citroen en de fruitigheid van grapefruit uitdrukken. Door de traditionele verwerkingsmethode en het concheer proces van wel 60 uur(!) komen ook tonen van pruim en vanille tot hun recht. Concheren is één van de laatste stappen in het productieproces van chocolade waarbij de cacaoboter gelijkmatig met de chocolade wordt gemengd. Doordat de chocolade urenlang luchtig wordt gemengd, komen door de wrijving van de concheermachine heerlijke aroma’s vrij.De Grand Cru Bolivia 68% heeft tot slot een lange afdronk. Dit in combinatie met het feit dat de Zwitserse chocoladeproducten Felchlin de enige ter wereld is die chocolade maakt van wilde cacaobonen, maakt dit een unieke culinaire ervaring. Een exclusievere chocolade is er niet te vinden!*Dit product kan na opening of na het verbreken van de sluitzegel niet worden geretourneerd.

€ 7,95*
Chocoladereep Puur Maracaibo Clasificado 65%
Bij pure chocolade denken mensen vaak aan een bittere smaak, maar daar is bij deze luxe chocolade, de Grand Cru Maracaibo Clasificado 65% absoluut geen sprake van. Deze pure chocolade is afkomstig van de beste Criollo cacaobonen die worden geteeld in de cacaoregio Sur del Lago in Venezuela. De cacaoregio Sur del Lago ligt vlakbij het meer waar de chocolade zijn naam aan dankt: Maracaibo. Daar zorgt de familie Franceschi al generaties lang voor cacaobonen van topkwaliteit en dit is niet onopgemerkt gebleven. Deze pure chocolade is namelijk gewaardeerd met een gouden medaille en de titel beste chocolade van de wereld door de Academia Maestri Pasticceri Italiani.SmaakprofielDeze luxe chocoladereep bevat een harmonieuze combinatie van koffie- en pruimen aroma’s. Door de traditionele verwerkingsmethode van de cacao, proef je ook oranjebloesem en kaneel. Deze aroma’s geven de Maracaibo Clasificado 65% een feestelijk karakter, dat wordt versterkt door een licht zoet boeket van rozijnen in de afronding. Wanneer je deze chocoladereep proeft, begrijp je meteen waarom de chocolade tot werelds beste is uitgeroepen. Vandaar dat wij in onze chocolaterie in Tilburg ervoor hebben gekozen om deze chocolade niet alleen voor onze luxe bonbons te gebruiken, maar ook als chocoladereep in ons assortiment op te nemen.*Dit product kan na opening of na het verbreken van de sluitzegel niet worden geretourneerd.

€ 7,50*
Chocoladereep Puur Suhum Ambanja 70%
Met de aankoop van deze chocoladereep steun je niet alleen biologische cacaoteelt, maar draag je ook je steentje bij aan het Ghana Healthcare Program. De cacao in deze pure chocoladereep Suhum Ambanja 70% is namelijk gemaakt van biologisch gecertificeerde cacaobonen afkomstig uit de cacaoregio Suhum (Ghana). Bij de aankoop van deze chocoladereep gaat er € 1,- naar het Ghana Healthcare program. Over dit programma lees je hier meer.Naast jouw bijdrage aan een mooiere cacao wereld, heb je ook een bijzonder stukje chocolade in je handen. Slechts 0,6% van de wereldwijde cacaoteelt is op dit moment biologisch. De Yayra Glover coöperatie heeft hiermee een unieke, maar ook nodige stap gezet naar een cacaoteelt die toekomstbestendig is.   Op de chocoladereep tref je als verwijzing naar de biologische cacaoteelt een icoontje met ‘Environmentally friendly’ aan. De bio-certificering van Felchlin is te raadplegen via deze link: https://www.easy-cert.com/htm/suchresultat-detail.htm?id=84012d05-78d6-4f72-9a6b-6f5d6e6e7946&db=bio Daarnaast is deze pure chocoladereep ook Vegan.SmaakprofielBij een pure chocoladereep met een hoog cacaopercentage denken veel mensen dat de chocolade bitter smaakt. Daar is bij deze luxe chocoladereep absoluut geen sprake van! Deze chocolade heeft een elegante cacaosmaak die verweven is met zachte tonen van koffie. Daarnaast heeft deze pure chocolade een verrassende fruitige noot van framboos en in de afronding proef je zelfs een vleugje grapefruit. *Dit product kan na opening of na het verbreken van de sluitzegel niet worden geretourneerd.

€ 7,50*
Chocoladereep Wit Opus Blanc 35%
Geen mierzoete, maar een volle, romige witte chocolade. Dat is onze witte chocoladereep Grand Cru Opus Blanc 35% in een notendop. De chocolade bevat een combinatie van de eerste persing van biologische cacaoboter van de Grand Cru chocolade Dominicana Blanc 36% en Zwitserse melkpoeder. In nauwe samenwerking met UNESCO Biosphere Entlebuch heeft Felchlin zich kunnen verzekeren van hoge kwaliteit melkpoeder. De melkpoeder wordt gemaakt van de melk van de licht bruine Zwitserse koeien met de bekende bel om hun nek. In de zomer grazen ze op weiden die bloeien met meer dan honderd verschillende kruiden en grassen en drinken ze uit het kristalheldere bronwater. Een deel van het weidegras wordt in de zomer gedroogd, zodat de koeien in de wintermaanden dit hooi kunnen eten. Deze pure en weelderige voeding draagt bij aan de rijke melk smaak van deze luxe chocolade en dat proef je!SmaakprofielDeze luxe chocoladereep moet je een keer geproefd hebben, ook al ben je in eerste instantie geen grote fan van witte chocolade. Je zult er verstelt van staan hoeveel verschillende aroma’s je in deze witte chocolade proeft. Naast de smaak van verse melk en room, proef je ook een hint van hooi en delicate tonen van bloemenhoning. Terwijl de chocolade zachtjes smelt, verschijnt een noot van marsepein met een milde afdronk van vanille. Stel je ondertussen een wijds uitzicht over de Zwitserse Alpen voor en je waant je even in Luzern.*Dit product kan na opening of na het verbreken van de sluitzegel niet worden geretourneerd.

€ 7,50*
Chocoladerepen Collectie
Ken jij een echte bean-to-bar fan die honderduit kan vertellen over het smaakprofiel van een chocolade of kun je zelf simpelweg niet kiezen uit ons assortiment chocoladerepen? Bestel dan deze proefbox die is samengesteld uit de volgende chocoladerepen:- Suhum Ambanja 70% (puur)- Bolivia 68% (puur)- Maracaibo Clasificado 65% (puur)- Costa Rica 40% (melk)- Cru Suhum 36% (melk)- Opus Blanc 35% (wit)*Dit product kan na opening of na het verbreken van de sluitzegel niet worden geretourneerd.

€ 39,95*
Cru de Mendiants
Een Mendiants is een traditionele Franse lekkernij bekend van zijn ronde verschijning met gedroogde vruchten en noten. Vanwege ons bedrijfslogo leek het ons leuk om de Cru de Mendiants uit te brengen in een vierkantje en er een eigentijdse draai aan te geven. Van oorsprong bestaat een Mendiants uit vier ingrediënten die verwijzen naar de vier bedelaars (Mendiants) uit de Middeleeuwen, namelijk gedroogde vijgen (Franciscanen), rozijnen (Augustijnen), amandelen (Dominicanen) en hazelnoten (Karmelieten).Onze luxe chocoladecreatie Cru de Mendiants bestaat uit pure Sao Palme chocolade 60%, gebrande amandelen en hazelnoten, gekonfijte sinaasappels uit Valencia en zijn tot slot afgewerkt met gekarameliseerde cacao nibs. Door het gebruik van pure chocolade zijn de Cru de Mendiants Vegan.Cacaoregio GhanaDe chocolade die wij voor de bereiding van Cru de Mendiants in onze chocolaterie in Tilburg gebruiken, is de pure chocolade Sao Palme (60%) afkomstig van een eiland voor de kust van Ghana, São Tomé. Ook wel het chocolade eiland genoemd. Door het zachte en traditionele brandproces komen de originele en intensieve aroma's van de cacaoboon vrij. Bij het proeven van deze unieke chocolade ervaart men een wisselwerking tussen een intensieve, evenwichtige cacaosmaak en een "Ristretto" koffie, met een toets van zoete pruimen en grapefruit. Daarom vormt deze luxe chocolade een perfecte combinatie met de intense smaak van de gebrande noten en gekonfijte sinaasappel.* Dit product kan na opening of na het verbreken van de sluitzegel niet worden geretourneerd.

€ 8,50*
Cru de Orange
Cru de Orange is een traditionele Franse lekkernij bekend onder de naam ‘Orangette’ wat naar ‘Orange’ de sinaasappel verwijst. In menig Franse chocolaterie zie je deze luxe chocoladecreatie in de vorm van een langwerpig staafje die geheel in chocolade is gedoopt. In onze chocolaterie in Tilburg hebben wij ervoor gekozen om sinaasappelschijfjes te gebruiken en deze te halveren, zodat je ook nog een gedeelte van de prachtige structuur van de sinaasappel ziet. Daarnaast vormt de oranje kleur ook een mooi contrast met de donkere chocolade. Om het geheel compleet te maken werken wij deze luxe chocoladecreatie af met een eetbare brons spray. Door het gebruik van pure chocolade zijn de Cru de Orange Vegan. Oorsprong gekonfijte sinaasappelsWie weet er nu beter dan de Fransen zelf hoe je vruchten moet konfijten. Vandaar dat wij voor deze exclusieve chocolade Cru de Orange de gekonfijte sinaasappels inkopen bij Cruzilles gevestigd in Zuid-Frankrijk. Zij hebben al meer dan 140 jaar ervaring in het konfijten van fruit! De sinaasappels die zij daarvoor gebruiken komen uit de omgeving van Valencia. Sinaasappels uit deze regio staan garant voor de lekkerste smaak en dit proef je. Samen met de pure chocolade vormt de licht bittere gekonfijte sinaasappel een perfecte smaakcombinatie. Zoet en een licht bittertje. Een ware luxe chocolade creatie!*Dit product kan na opening of na het verbreken van de sluitzegel niet worden geretourneerd.

€ 8,95*
Cru's Cadeaupakket Barolo met luxe bonbons
In verband met beperkte voorraad graag even contact opnemen via info@crudecacao.nl of 06-48361919Dit cadeaupakket bestaat uit een schitterende Barolo van het wijnhuis Boroli gecombineerd met 33 stuks van onze handgemaakte luxe bonbons.Deze klassieke Barolo toont een open persoonlijkheid met donker fruit, gedroogde kersen en cassis. Naast de excellente tonen van vers fruit, biedt deze wijn een goede hoeveelheid getoast eiken, dankzij de langdurige houtlagering. Weelderige specerijen kietelen je smaakpapillen. Een Barolo wijn waaraan alles klopt.Een luxe cadeaupakket voor KerstGeef dit luxe cadeaupakket als relatiegeschenk, als Kerstpakket of als een schitterend cadeau voor een familielid in aanloop naar de Kerstdagen. Wil je meer weten over ons business-to-business aanbod? Neem dan contact op via: info@crudecacao.nl* Dit product kan na opening of na het verbreken van de sluitzegel niet worden geretourneerd.

€ 75,00*
Cru's Cadeaupakket Rioja met luxe bonbons
In verband met beperkte voorraad graag even contact opnemen via info@crudecacao.nl of 06-48361919Dit cadeaupakket bestaat uit een robuuste Rioja van het wijnhuis Baron de Ebro gecombineerd met 33 stuks van onze handgemaakte luxe bonbons.Een waar pronkstuk, deze Rioja. De oude wijnranken van wel 80 jaar geven vandaag de dag nog steeds een topoogst. De wijnmaker van Baron de Ebro is trots op zijn wijngaarden en stelt dat ze een zeer bijzondere ligging hebben.Een luxe cadeaupakket voor KerstGeef dit luxe cadeaupakket als relatiegeschenk, als Kerstpakket of als een schitterend cadeau voor een familielid in aanloop naar de Kerstdagen. Wil je meer weten over ons business-to-business aanbod? Neem dan contact op via: info@crudecacao.nl* Dit product kan na opening of na het verbreken van de sluitzegel niet worden geretourneerd. 

€ 52,50*
Cru’s Cadeaupakket Chocoladetruffels
Een cadeaupakket met een greep uit onze collectie chocoladetruffels. Waar de meeste mensen bij het woord truffel nog aan de slagroomtruffels denken, hebben wij inmiddels een aantal moderne versies van de chocoladetruffel bedacht. In dit luxe cadeaupakket hebben wij de Haagse hopjes, Marc de Champagne, Marc de Champagne Rosé en Whisky truffels opgenomen.Wil je meer weten over de samenstelling van deze chocoladetruffels? Klik dan op de naam en je komt bij de productomschrijving van de betreffende chocoladetruffel terecht.  Een luxe KerstgeschenkGeef deze luxe chocoladetruffels als Kerstgeschenk aan een zakenrelatie, werknemer of familielid. Wil je meer weten over ons business-to-business aanbod? Neem dan contact op via: info@crudecacao.nl* Dit product kan na opening of na het verbreken van de sluitzegel niet worden geretourneerd.

€ 32,50*
Cru’s Cadeaupakket Classic
Een cadeaupakket dat je direct doet denken aan de klassieke Franse patisserie en waardoor de ontvanger zich even in Parijs waant. We hebben dit cadeaupakket namelijk gevuld met Cru de Mendiants, Cru de Orange én onze handgemaakte luxe bonbons (9 stuks).Wil je meer weten over de producten? Klik dan op de naam en je komt bij de productomschrijving terecht.  Een luxe relatiegeschenk voor KerstEen prachtig en smaakvol geschenk waarmee je een zakenrelatie kunt bedanken voor de prettige samenwerking of waarmee je kunt verschijnen bij het Kerstdiner bij vrienden of familie. Wil je graag je eigen samenstelling bepalen? Neem dan contact met ons op via info@crudecacao.nl voor meer informatie en advies over de samenstelling van je geschenk.* Dit product kan na opening of na het verbreken van de sluitzegel niet worden geretourneerd.

€ 29,95*
Cru’s Cadeaupakket Luxe
Dit cadeaupakket is niet alleen luxe, maar bevat ook twee producten met een bijzonder verhaal. De chocoladereep puur (Suhum Ambanja 70%) en de chocoladereep melk (Cru Suhum 36%) is afkomstig uit de biologische cacaoregio, je raad het al, Suhum. Wat deze repen zo bijzonder maakt? We hebben ze gelinkt aan het Ghana Healthcare program. Binnen dit programma betalen wij de zorgverzekering van de 100 inwoners uit het dorp Nankese. Bij aankoop van dit cadeaupakket reserveren wij € 2,- voor de verlenging van dit programma over 6 jaar.Naast de twee chocoladerepen, bestaat dit Luxe Cadeaupakket ook uit onze handgemaakte luxe bonbons (9 stuks) en een flesje verse cacao sap (Pacha de Cacao).Wil je meer weten over de producten? Klik dan op de naam en je komt bij de productomschrijving terecht.  Een eerlijk KerstcadeauWil jij dit jaar een Kerstcadeau geven die de Kerstgedachte uitdraagt? Geeft dit Luxe Cadeaupakket dan aan een zakenrelatie, werknemer of familielid. Met dit cadeaupakket steun je niet alleen de productie van duurzame chocolade, maar draag je bij aan het betalen van de zorgverzekering voor Ghanese cacaoboeren uit de regio Suhum.* Dit product kan na opening of na het verbreken van de sluitzegel niet worden geretourneerd.

€ 32,50*
Cru’s Cadeaupakket Vegan
Een geschikt Kerstcadeau vinden voor een vegetariër of een veganist valt niet altijd mee. Vandaar dat wij een cadeaupakket hebben samengesteld dat volledig vegan is! Zo weet je zeker dat je de plank niet misslaat.Dit Vegan Cadeaupakket bestaat uit Cru de Mendiants, Cru de Orange én een flesje verse cacao sap (Pacha de Cacao). Voor meer informatie over de producten, kun je op de naam van het product klikken.Een luxe KerstcadeauEen luxe cadeaupakket voor onder de Kerstboom waar je een geliefd vegetariër of veganist mee verrast. Wil je graag je eigen samenstelling bepalen? Neem dan contact met ons op via info@crudecacao.nl* Dit product kan na opening of na het verbreken van de sluitzegel niet worden geretourneerd.

€ 22,50*
Hagelslag Cacao Melk
Wie is er nu niet grootgebracht met een boterham hagelslag als ontbijt? Een luxe variant van melk chocolade 27,8% hagelslag is bij ons verkrijgbaar!De Hagelslag Cacao Puur is verpakt in een luxe hersluitbare verpakking. Op de verpakking tref je een QR-code van Fair Direct Cacao aan. Dit label van Felchlin garandeert dat de cacaobonen voor onze chocolade rechtstreeks bij de bron zijn ingekocht en dat een eerlijke prijs wordt betaald.Dit product kan na opening of na het verbreken van de sluitzegel niet worden geretourneerd.

€ 5,95*
Hagelslag Cacao Puur
Wie is er nu niet grootgebracht met een boterham hagelslag als ontbijt? Een luxe variant van pure chocolade 43% hagelslag is bij ons verkrijgbaar!De Hagelslag Cacao Puur is verpakt in een luxe hersluitbare verpakking. Op de verpakking tref je een QR-code van Fair Direct Cacao aan. Dit label van Felchlin garandeert dat de cacaobonen voor onze chocolade rechtstreeks bij de bron zijn ingekocht en dat een eerlijke prijs wordt betaald.Dit product kan na opening of na het verbreken van de sluitzegel niet worden geretourneerd.

€ 5,95*
Hazelnoot Bar's
Vijf luxe chocolade bars van Sao Palme 36% melkchocolade met een overheerlijke krokante vulling van hazelnoten uit het Italiaanse Piemonte. Heerlijk om te delen of om volledig zelf op te eten!De Grand Cru Noisette Piémont Bars zijn verpakt in een luxe doosje.Dit product kan na opening of na het verbreken van de sluitzegel niet worden geretourneerd.

€ 14,95*
Luxe Bonbons 16 stuks
Luxe Bonbons 16 stuksEen luxe bonbon of een praline, zoals de Belgen het noemen. Wat ons betreft moet een bonbon een ware eyecatcher zijn en daarnaast natuurlijk ook je smaakpapillen prikkelen. Vandaar dat wij in onze chocolaterie in Tilburg onze exclusieve bonbons van zogenoemde Grand Cru Chocolades maken. Alleen de meest exclusieve cacaobonen, jarenlange ervaring en gepassioneerd vakmanschap resulteren in de Grand Cru chocolades van de Zwitserse chocoladeproducent Felchlin. ‘Grand Cru’ wil zeggen dat de cacaobonen waarvan de chocolade is gemaakt van superieure kwaliteit zijn en van één unieke cacaoplantage komen. Door deze unieke herkomst, heeft iedere Grand Cru chocolade specifieke en intense aroma’s die door het traditionele productieproces volledig tot zijn recht komen.Exclusieve bonbonsMet respect voor de unieke smaak van de verschillende Grand Cru chocolades, hebben wij in onze chocolaterie in Tilburg negen verschillende recepten ontwikkeld voor onze exclusieve handgemaakte bonbons. De bonbons worden gevuld met een ganache die perfect aansluit op de basissmaak van de betreffende Grand Cru chocolade. Achter iedere bonbon gaat een specifiek verhaal schuil voor wat betreft afkomst van de chocolade of uniek ingrediënt die in de ganache wordt verwerkt. Om dit verhaal goed te kunnen vertellen, hebben we hieraan een aparte pagina gewijd. Klik hier als je meer wil weten over de verschillende smaken van onze ambachtelijke bonbons.   GanacheIn een chocolaterie kom je al snel allerlei vaktermen tegen, zoals ook de term ganache. Een ganache is een smeuïge chocoladecrème waarmee onze luxe bonbons worden gevuld. Om een smeuïge ganache te krijgen, luistert de verhouding tussen de Grand Cru chocolade en bijvoorbeeld een vruchtenpuree heel nauw. Een waar geheim van onze Pastry Chef Tom Stalpers!Luxe bonbons bestellenBen je nieuwsgierig geworden en wil je de exclusieve bonbons van Cru de Cacao bij jou thuis laten bezorgen? Bestel de bonbons dan gemakkelijk online. Onze bonbons zijn te verkrijgen in een luxe bonbondoos van 9 stuks, 16 stuks of 25 stuks.  Secretaressedag 2023Verras jouw secretarieel medewerkers en management assistentes dit jaar op Secretaressedag met onze luxe bonbons. Een smakelijk, maar ook duurzaam cadeau in een mooie geschenkverpakking. Zet jouw collega’s in het zonnetje en bestel onze bonbons via de webshop of onderstaand mailadres en wij zorgen ervoor dat ze ruim op tijd worden bezorgd. Neem voor meer informatie gerust contact op via: info@crudecacao.nl.   * Dit product kan na opening of na het verbreken van de sluitzegel niet worden geretourneerd.

€ 19,95*
Luxe Bonbons 25 Stuks
Grand Cru Bonbons 25 stuksIn onze chocolaterie in Tilburg maken wij exclusieve bonbons van Grand Cru chocolades uit verschillende windstreken. Wil je hier meer over weten? Klik dan hier voor een volledige omschrijving over onze luxe bonbons.Luxe bonbons bestellenOnze ambachtelijke bonbons zijn verkrijgbaar in een luxe bonbondoos van 9 stuks, 16 stuks of 25 stuks.* Dit product kan na opening of na het verbreken van de sluitzegel niet worden geretourneerd.

€ 29,95*
Luxe Bonbons 9 stuks
Grand Cru Bonbons 9 stuksLaat jij je verrassen door onze exclusieve handgemaakte bonbons? Lees hier verder voor een volledige omschrijving over onze luxe bonbons.Luxe bonbons bestellenOnze ambachtelijke bonbons zijn verkrijgbaar in een luxe bonbondoos van 9 stuks, 16 stuks of 25 stuks.* Dit product kan na opening of na het verbreken van de sluitzegel niet worden geretourneerd.

€ 14,95*
Pacha de Cacao
Sinds juni 2022 hebben we een nieuw product aan ons assortiment toegevoegd, namelijk: verse cacaosap van Pacha de Cacao! Het wordt gemaakt van cacaopulp (omhulsel van de cacaobonen) dat tot een paar jaar geleden verloren ging in de cacaoproductie. Felchlin heeft aan de wieg gestaan van de productie van verse cacaosap. De cacaoboer was allang op de hoogte van de voedingstoffen en vitaminen die de cacaopulp bevat, maar hoe houd je de sap vers tijdens vervoer naar andere landen?Vlak na de oogst wordt de cacaopulp verzameld en in fabrieken in bijvoorbeeld Ghana en Ecuador geperst tot sap. Het sap wordt vervolgens gepasteuriseerd en vermengd met water, dus geen toegevoegde suikers. Een goed voorbeeld van hoe een product dat eerst als afval werd beschouwd, nu een extra bron van inkomsten is voor de cacaoboer.SmaakprofielVerse cacaosap smaakt naar ananas, perzik, lychee, peer, limoen en honing. Alles gevat in één sapje. Het bevat een mooie balans tussen zoet en zuur en smaakt simpelweg naar de Amazone. In de zomer kunt u het gekoeld drinken als een frisse oppepper gedurende een warme dag. Maar in de winter kan het ook gebruikt worden voor een Vegan hot chocolate.  

€ 3,50*
Pacha de Cacao Ginger & Lime
Sinds juni 2022 hebben we een nieuw product aan ons assortiment toegevoegd, namelijk: verse cacaosap van Pacha de Cacao! Het wordt gemaakt van cacaopulp (omhulsel van de cacaobonen) dat tot een paar jaar geleden verloren ging in de cacaoproductie. Felchlin heeft aan de wieg gestaan van de productie van verse cacaosap. De cacaoboer was allang op de hoogte van de voedingstoffen en vitaminen die de cacaopulp bevat, maar hoe houd je de sap vers tijdens vervoer naar andere landen?Vlak na de oogst wordt de cacaopulp verzameld en in fabrieken in bijvoorbeeld Ghana en Ecuador geperst tot sap. Het sap wordt vervolgens gepasteuriseerd en vermengd met water, dus geen toegevoegde suikers. Een goed voorbeeld van hoe een product dat eerst als afval werd beschouwd, nu een extra bron van inkomsten is voor de cacaoboer.SmaakprofielVerse cacaosap smaakt naar ananas, perzik, lychee, peer, limoen, gember en honing. Alles gevat in één sapje. Het bevat een mooie balans tussen zoet en zuur en smaakt simpelweg naar de Amazone. In de zomer kunt u het gekoeld drinken als een frisse oppepper gedurende een warme dag. Maar in de winter kan het ook gebruikt worden voor een Vegan hot chocolate.

€ 3,50*
Pindarotsjes Melk
Een overheerlijke klassieker uit de chocolaterie. De pinda's, afkomstig uit Egypte, worden zelf door ons gebrand in ons atelier in Tilburg, zodat de beste pinda smaak naar boven komt. Vervolgens worden de pinda's omhult met Sao Palme de 36% melkchocolade van Felchlin afkomstig uit Ghana. Afgewerkt met een klein beetje Himalaya zout. De Cru de Rocher Melk 36% (pindarotsjes) zijn verpakt in een luxe hersluitbare verpakking. Op de verpakking tref je een QR-code van Fair Direct Cacao aan. Dit label van Felchlin garandeert dat de cacaobonen voor onze chocolade rechtstreeks bij de bron zijn ingekocht en dat een eerlijke prijs wordt betaald.Dit product kan na opening of na het verbreken van de sluitzegel niet worden geretourneerd.

€ 7,50*
Pindarotsjes Puur
Een overheerlijke klassieker uit de chocolaterie. De pinda's, afkomstig uit Egypte, worden zelf door ons gebrand in ons atelier in Tilburg, zodat de beste pinda smaak naar boven komt. Vervolgens worden de pinda's omhult met pure Sao Palme 60% chocolade van Felchlin afkomstig uit Ghana. Afgewerkt met een klein beetje Himalaya zout. De Cru de Rocher Puur 60% (Pindarotsjes) zijn verpakt in een luxe hersluitbare verpakking. Op de verpakking tref je een QR-code van Fair Direct Cacao aan. Dit label van Felchlin garandeert dat de cacaobonen voor onze chocolade rechtstreeks bij de bron zijn ingekocht en dat een eerlijke prijs wordt betaald.Dit product kan na opening of na het verbreken van de sluitzegel niet worden geretourneerd.

€ 7,50*
Truffel Haagse Hopjes ®
Chocoladetruffels Haagse HopjesWie kent het Oud Hollandse snoepje het Haagsche Hopje nu niet. We hebben dit snoepje met z’n unieke koffie karamelsmaak in een luxe jasje gegoten, namelijk in een truffel! In samenwerking met The Chocolate Shop uit Den Haag hebben we de Haagse Hopjes Truffels® in onze chocolaterie in Tilburg ontwikkeld. De truffel is gevuld met een ganache van koffie en karamel (geheim recept van onze Pastry Chef Tom Stalpers) en omhult met de Grand Cru Maracaibo Créolo (49%). Om het af te maken worden de truffels nog door de fijngemalen snoepjes en cacaopoeder gehaald.Inmiddels is deze truffel in Den Haag en verre omstreken bekend als luxe chocolade traktatie bij een goede kop koffie of thee (of gewoon stiekem als tussendoortje). Deze luxe chocoladetruffels zijn verpakt in een hersluitbaar plastic potje dat is gemaakt van gerecyclede PET-flessen.  Mythe Haagsche HopjesEr bestaan verschillende versies van het verhaal over het ontstaan van het befaamde snoepje ‘t Haagsche Hopje. Zo zou ene Hendrik Hop zijn kop koffie met room en suiker ’s nachts op de kachel hebben laten staan. De volgende ochtend was dit veranderd in een harde brok, die heerlijk smaakte! Hoe dan ook, die ene Hendrik heeft voor heel wat inspiratie gezorgd, zo ook in onze chocolaterie in Tilburg.Grand Cru Maracaibo Créolo (49%)Voor de chocoladetruffel het Haagse Hopje is de Grand Cru melkchocolade Maracaibo Créolo (49%) gebruikt, omdat deze chocolade van nature een room-karamel noot heeft. Deze chocolade is afkomstig uit Venezuela, meer specifiek de cacaoregio Sur del Lago. Deze cacaoregio ligt naast het meer Maracaibo waar deze chocolade zijn naam aan dankt.   Luxe chocoladetruffels Haagse Hopjes bestellenBen je benieuwd naar hoe dit Oud Hollandse snoepje als truffel smaakt? Bestel ze dan gemakkelijk online.* Dit product kan na opening of na het verbreken van de sluitzegel niet worden geretourneerd.

€ 8,95*
Truffel Marc de Champagne
Chocoladetruffel Marc de ChampagneAls je van Champagne houdt dan is deze luxe chocoladetruffel Marc de Champagne waarschijnlijk meteen jouw favoriet. Je moet wel een echte liefhebber van Champagne zijn, want door het gebruik van het concentraat Marc de Champagne 60% ontstaat een intense champagne-smaak. Na de eerste hap proef je de intense smaak van champagne, maar door het gebruik van de witte chocolade Edelweiss 36% ontstaat al snel een romige balans. De karakteristieke aroma’s van champagne, zoals witte bloemen citrus en vanille vormen een mooi geheel met deze luxe chocolade.Marc de Champagne 60%Het concentraat Marc de Champagne is een brandewijn dat wordt gemaakt door het Franse familiebedrijf Rémy Cointreau, bekend van de sinaasappellikeur Cointreau. Het concentraat wordt gemaakt van de resten van geperste druiven, zoals schillen, steeltjes en pitten. Er wordt alleen gebruik gemaakt van de druivenresten die afkomstig zijn uit de Champagnestreek, namelijk Pinot Noir, Pinot Meunier en Chardonnay. Vandaar dat dit concentraat ook een beschermde herkomstbenaming heeft, namelijk Appellation d’Origine Réglementée.Het concentraat wordt verkregen de vergiste druivenresten te destilleren. Na dit proces wordt het concentraat 2 tot 5 jaar in eikenhouten wijnvaten gerijpt. Door dit mooie distillatieproces ontstaan de complexe aromatische champagne tonen, karakteristiek voor een Blanc de Blanc Champagne.Witte chocolade Edelweiss 36%   Deze witte chocolade wordt gemaakt van cacaoboter uit Madagaskar en Zwitserse melkpoeder. Deze biologische melkpoeder wordt gemaakt van de melk van de bekende Zwitserse koeien die in de prachtige natuur van het UNESCO natuurreservaat Entlebuch (nabij Luzern, Zwitserland) grazen. Door het gebruik van deze melkpoeder heeft deze luxe witte chocolade een volle romige smaakt en delicate roomkaramel tonen. Een perfecte combinatie met het concentraat Marc de Champagne.  Luxe chocoladetruffel Marc de Champagne bestellenBen je nieuwsgierig geworden en wil je deze chocoladetruffel Marc de Champagne van Cru de Cacao bij jou thuis laten bezorgen? Bestel ze dan gemakkelijk online.* Dit product kan na opening of na het verbreken van de sluitzegel niet worden geretourneerd.

€ 8,95*
Truffel Whisky
Chocoladetruffel WhiskySinds de jaren ’90 is de populariteit van Whisky enorm gegroeid en inmiddels wordt er zelfs in belegd. Vanwege de populariteit kon een luxe chocoladetruffel Whisky niet langer in ons assortiment ontbreken. De chocoladetruffel Whisky is gevuld met een ganache van de 12-jarige single malt-whisky Highland Park 12, de witte chocolade Edelweiss 36% en de pure Grand Cru chocolade Maracaibo Clasificado 65%. Ondanks de van nature rokerige smaak van de Highland Park 12 Whisky, zorgen de witte en pure chocolade voor een aangename balans. In eerste instantie proef je de pit van de rokerige Whisky, maar daarna kun je al snel aroma’s van Sevilla Sinaasappels, kaneel en heidehoning ontdekken.Ontstaansgeschiedenis WhiskySchotland en Ierland staan bekend om hun kwaliteitswhisky’s. Toch waren het monniken uit het Midden-Oosten die het destillaat voor het eerst introduceerde in Schotland en Ierland. Vanaf ongeveer 1400 is men Whisky op deze eilanden gaan produceren. Het woord Whisky is afgeleid van het Latijnse woord ‘Aqua vitae’ wat vrij vertaald levenswater betekent.Het produceren van Whisky is een delicaat proces waarvan de rijping op houten vaten een belangrijk onderdeel is. De rijping van deze Highland Park 12 Whisky heeft voornamelijk plaatsgevonden op voormalige sherry vaten, gemaakt van Spaans eiken. De sherry vaten staan erom bekend de Whisky een kruidige toon te geven, zoals kaneel en kruidnagel. Maar ook de meer fruitige tonen, zoals sinaasappel komen naar voren. De Highland Park 12 Whisky kenmerkt zich ook door een rokerige toon. Dit komt zo. Het basis ingrediënt gemoute gerst wordt eerst in water geweekt om allerlei aroma’s los te weken. Vervolgens moet de gerst worden gedroogd, voordat het productieproces verder gaat. Om ervoor te zorgen dat de gerst goed droogt, wordt turf verband. De rook wordt opgenomen door de gerst. Hierdoor bevat deze Whisky zo’n rokerige smaak.Luxe chocoladetruffels Whisky bestellenLoopt het water je al een beetje in de mond? Bestel deze luxe chocoladetruffels Whisky dan gemakkelijk online.* Dit product kan na opening of na het verbreken van de sluitzegel niet worden geretourneerd.

€ 8,95*
Truffels Marc de Champagne Rosé
Chocoladetruffel Marc de Champagne RoséAls je van een chocoladetruffel Champagne houdt dan valt deze luxe chocoladetruffel Marc de Champagne Rosé waarschijnlijk ook in de smaak. Voor de echte champagne liefhebber hebben we ook een fruitige variant ontwikkeld, namelijk de Marc de Champagne Rosé. Door het gebruik van het concentraat Marc de Champagne 60% ontstaat een krachtige champagne-smaak. Het concentraat combineren we met een lichte rosé champagne, waardoor er een gebalanceerde fris fruitige smaak ontstaat. Een perfecte combinatie met de luxe witte chocolade Edelweiss 36%.  Marc de Champagne 60%In deze chocoladetruffel is het concentraat Marc de Champagne verwerkt. Het is een brandewijn dat wordt gemaakt door het Franse familiebedrijf Rémy Cointreau, bekend van de sinaasappellikeur Cointreau. Wil je hier meer over weten? Bij de omschrijving van de chocoladetruffel Marc de Champagne vertellen we je er meer over.Witte chocolade Edelweiss 36%   De witte chocolade Edelweiss 36% is gemaakt van cacaoboter afkomstig uit Madagaskar en Zwitserse melkpoeder. Deze biologische melkpoeder is gemaakt van de melk van de bekende Zwitserse koeien die in de prachtige natuur van het UNESCO natuurreservaat Entlebuch (nabij Luzern, Zwitserland) grazen. Dit geeft de witte chocolade Edelweiss 36% een zeer romige smaak. In combinatie met het concentraat Marc de Champagne en rosé champagne, geeft dit een rijke smaak die zo specifiek is voor rosé champagne. Je proeft namelijk rood fruit, voornamelijk framboos.Luxe chocoladetruffel Marc de Champagne Rosé bestellenBen je nieuwsgierig geworden en wil je deze chocoladetruffel Marc de Champagne rosé van Cru de Cacao eens proberen? Bestel ze dan gemakkelijk online.* Dit product kan na opening of na het verbreken van de sluitzegel niet worden geretourneerd.

€ 8,95*

Heb je een keuze kunnen maken uit onze luxe chocoladecreaties?

Verzending binnen Nederland

Wij verpakken je bestelling zorgvuldig in en verzenden het binnen Nederland geheel plasticvrij naar je huisadres voor € 8,50 per bestelling. Bij besteding van € 35,- of meer wordt je bestelling gratis bij je thuisbezorgd.

Bestelling afhalen of chocolade kopen in Tilburg

Het is ook mogelijk om je online bestelling bij onze chocolaterie in Tilburg af te halen (Lovensekanaaldijk 47-Ka2). Dit is uiteraard kosteloos. Wil je spontaan chocolade bij ons kopen? Dat kan, loop gerust bij ons binnen! We zijn van maandag t/m zaterdag geopend van 09:00-15:00 uur.