Luxe Bonbons 16 stuks

Wat ons betreft moet een bonbon een ware eyecatcher zijn en natuurlijk ook je smaakpapillen prikkelen. Vandaar dat wij in onze chocolaterie onze exclusieve bonbons van Grand Cru Chocolades maken. Bestel deze luxe bonbons gemakkelijk online!

€ 19,95

Laten inpakken?
Productnummer: SW10059.1
Productinformatie "Luxe Bonbons 16 stuks"
Een luxe bonbon of een praline, zoals de Belgen het noemen. Wat ons betreft moet een bonbon een ware eyecatcher zijn en daarnaast natuurlijk ook je smaakpapillen prikkelen. Vandaar dat wij in onze chocolaterie in Tilburg onze exclusieve bonbons van zogenoemde Grand Cru Chocolades maken. Alleen de meest exclusieve cacaobonen, jarenlange ervaring en gepassioneerd vakmanschap resulteren in de Grand Cru chocolades van de Zwitserse chocoladeproducent Felchlin. ‘Grand Cru’ wil zeggen dat de cacaobonen waarvan de chocolade is gemaakt van superieure kwaliteit zijn en van één unieke cacaoplantage komen. Door deze unieke herkomst, heeft iedere Grand Cru chocolade specifieke en intense aroma’s die door het traditionele productieproces volledig tot zijn recht komen.

Exclusieve bonbons

Met respect voor de unieke smaak van de verschillende Grand Cru chocolades, hebben wij in onze chocolaterie in Tilburg negen verschillende recepten ontwikkeld voor onze exclusieve handgemaakte bonbons. De bonbons worden gevuld met een ganache die perfect aansluit op de basissmaak van de betreffende Grand Cru chocolade. Achter iedere bonbon gaat een specifiek verhaal schuil voor wat betreft afkomst van de chocolade of uniek ingrediënt die in de ganache wordt verwerkt. Om dit verhaal goed te kunnen vertellen, hebben we hieraan een aparte pagina gewijd. Klik hier als je meer wil weten over de verschillende smaken van onze ambachtelijke bonbons.   

Ganache

In een chocolaterie kom je al snel allerlei vaktermen tegen, zoals ook de term ganache. Een ganache is een smeuïge chocoladecrème waarmee onze luxe bonbons worden gevuld. Om een smeuïge ganache te krijgen, luistert de verhouding tussen de Grand Cru chocolade en bijvoorbeeld een vruchtenpuree heel nauw. Een waar geheim van onze Pastry Chef Tom Stalpers!

Luxe bonbons bestellen

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je de exclusieve bonbons van Cru de Cacao bij jou thuis laten bezorgen? Bestel de bonbons dan gemakkelijk online. Onze bonbons zijn te verkrijgen in een luxe bonbondoos van 9 stuks, 16 stuks of 25 stuks.  

* Dit product kan na opening of na het verbreken van de sluitzegel niet worden geretourneerd.
Allergenen: Kan sporen van gluten of pinda's bevatten, Lactose incl Melk, Melk, Noten, Soja
Grand Cru Chocolade: Bolivia 68% Wild Cacao Pure Chocolade, Costa Rica 40% Melk Chocolade , Edelweiss 36% Witte Chocolade , Maracaibo Clasificado 65% Pure Chocolade, Opus Blanc 35% Unesco Witte Chocolade
Ingrediënten Grand Cru Bonbons: Champagne Rosé: Edelweiss 36%(Suiker, Cacaoboter, Volle MELKpoeder, Magere MELKpoeder, Emulgator (E322: SOJA lecithine), Vanille Extract, Cacao 36% Mini), Marc de Champagne 60%,Frambozen 50%, Glucose, Champagne Rosé, ROOMboter, ROOM, Inversuiker, Sorbitol, Dark Chocolate: Maracaibo 65% (Cacaomassa (53%)(Venezuela), Suiker, Cacaoboter, Emulgator (E322 SOJA Lecithine), Vanille (Madagascar), Cacao 65% Minimaal), ROOM, ROOMboter, Glucose, Invertsuiker, Cacaoboter, Zout, Espresso: Maracaibo 65%(Cacaomassa (53%)(Venezuela), Suiker, Cacaoboter, Emulgator (E322 SOJA Lecithine), Vanille (Madagascar), Cacao 65% Minimaal), ROOMboter, Water, Instant koffie poeder, Inversuiker, Glucose, Sorbitol, Cacaoboter, Zout , Frambozen: Edelweiss 36%(Suiker, Cacaoboter, Volle MELKpoeder, Marge MELKpoeder, Emulgator (SOJA Lecithine, Vanille Extract (Madagascar), Cacao 36% Minimaal), Frambozen Puree, Suiker, Glucose, ROOMboter, Cacaoboter, Citroensap, Hazelnoot: Piemontese 60% (Hazelnoot (60%)(Italië), Suiker, Cacaoboter), Sao Palme 36% (Suiker, Cacaoboter, Cacao Massa (12%) Halfvolle MELKpoeder, Volle MELKpoeder, Emulgator (E322 SOJA Lecithine), Vanille, cacao 36% minimaal), Cacaoboter, Zout, Karamel Himalaya Zout: ROOM, Suiker, Edelweiss 36% (Suiker, Cacaoboter, Volle MELKpoeder, Marge MELKpoeder, Emulgator (SOJA Lecithine, Vanille Extract (Madagascar), Cacaoboter, Glucose, ROOMboter, Himalaya Zout , Passievrucht: Passievruchten Puree, Suiker, Vegan Wit Chocolade, Glucose, Coco's Vet, Cacaoboter, Citroenzuur, Vanille: Opus Blanc 35%(Suiker, Cacaoboter, Volle MELKpoeder, Emulgator (E322: Zonnebloem Lecithine), Cacao 35% Minimaal), ROOM, Glucose, ROOMboter, Cointreau, Vanille (Madagascar), Yuzu: Sao Palme 36%/60% (Suiker, Cacaoboter, Cacao Massa (12%), Halfvolle MELKpoeder, Volle MELKpoeder, Emulgator (E322 SOJA Lecithine), Vanille Madagascar, cacao 36%/60% minimaal), ROOM, Yuzu puree, Kalamansi puree, ROOMboter, Invertsuiker, Cacaoboter
Inhoud: 16 stuks
Verpakking: Luxe Geschenkverpakking
Op de verpakking treft u aan tot welke datum het product tenminste houdbaar is (THT-datum). 

Tot deze datum is de kwaliteit van het product goed. Om de kwaliteit optimaal te houden, adviseren wij u het product koel te bewaren. 
Dit betekent dat u het product het beste koel, donker en droog kunt bewaren bij een temperatuur tussen de 16 en 18 °C. 

1 van 1 beoordelingen

5 van 5 sterren


100%

0%

0%

0%

0%


Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


10 november 2021 11:13

Mooie afsluiter van een diner

Na een diner met familie en vrienden is het natuurlijk leuk om ook nog wat bij de koffie aan te kunnen bieden. De Grand Cru Bonbons van Cru de Cacao worden 100% zeker met veel enthousiasme door je gasten ontvangen. Ze zien er namelijk niet alleen prachtig uit, maar iedere bonbon heeft ook zijn eigen unieke smaak.