Truffels Champagne rosé

€ 8,50*

Laten inpakken?
Productnummer: SW10089.2
Productinformatie "Truffels Champagne rosé"
Speciaal voor de liefde hebben we een Rosé variant van onze Grand Cru Champagne truffels gemaakt. De truffels zijn gevuld met een zachte ganache van Rosé Champagne en witte Edelweiss 36% chocolade van Felchlin. 

Door het gebruik van Marc de Champagne Rémy Cointreau (Appellation d’Origine Réglementée) komen de karakteristieke aroma’s van champagne, zoals witte bloemen, citrus en vanille naar voren. 

De Grand Cru Champagne Truffels zijn verpakt in een luxe hersluitbare verpakking. Op de verpakking tref je een QR-code van Fair Direct Cacao aan. Dit label van Felchlin garandeert dat de cacaobonen voor onze chocolade rechtstreeks bij de bron zijn ingekocht en dat een eerlijke prijs wordt betaald.

Dit product kan na opening of na het verbreken van de sluitzegel niet worden geretourneerd.
Allergenen: Kan sporen van gluten of pinda's bevatten, Lactose, Melk, Soja
Grand Cru: Edelweiss 36% Witte Chocolade
Ingrediënten Grand Cru Champagne : Cacao Massa, Cacao Minimaal 36%, Cacaoboter, Champagne, Emulgator (E322: SOJA Lecithine), Glucose, Glycerine, Hele MELKpoeder, Invertsuiker, Magere MElKpoeder, Marc de Champagne 60%, ROOMboter, ROOM ongezoet, Sorbitol, Suiker, Vanille Extract (Madagascar)
Inhoud: 12 stuks
Verpakking: Luxe Hersluitbare Verpakking
Op de verpakking treft u aan tot welke datum het product tenminste houdbaar is (THT-datum). 

Tot deze datum is de kwaliteit van het product goed. Om de kwaliteit optimaal te houden, adviseren wij u het product koel te bewaren. 
Dit betekent dat u het product het beste koel, donker en droog kunt bewaren bij een temperatuur tussen de 16 en 18 °C. 

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.