Truffel Kaneel

€ 8,50*

Inhoud: 12
Laten inpakken?
Productnummer: SW10054.1
Productinformatie "Truffel Kaneel"
In samenwerking met Essentials Tea hebben we deze overheerlijke Grand Cru Kaneel Truffel in ons atelier in Tilburg ontwikkeld. Essentials Tea staat bekend om zijn fantastische biologische FaireTrade teablends. Daarom maken wij bij de bereiding van deze truffel gebruik van de beste kaneelstokken uit Sri Lanka.

De Grand Cru Kaneel Truffels zijn gevuld met een ganache van kaneel en pure Maracaibo Clasificado 65% chocolade van Felchlin. Deze chocolade is gewaardeerd met een gouden medaille en de titel World’s Best Couverture door de Academia Maestri Pasticceri Italiani.

De Grand Kaneel Truffels zijn verpakt in een luxe hersluitbare verpakking. Op de verpakking tref je een QR-code van Fair Direct Cacao aan. Dit label van Felchlin garandeert dat de cacaobonen voor onze chocolade rechtstreeks bij de bron zijn ingekocht en dat een eerlijke prijs wordt betaald.

Dit product kan na opening of na het verbreken van de sluitzegel niet worden geretourneerd.
Allergenen: Kan sporen van gluten of pinda's bevatten, Lactose, Melk, Soja
Grand Cru: Maracaibo Clasificado 65% Pure Chocolade
Ingrediënten Grand Cru Kaneel Truffels: Cacao Massa, Cacao Minimaal 65%, Cacaoboter, Cacao minimaal 35%, Emulgator (E322: SOJA Lecitine), Glucose, Glycerine, Hele MELKpoeder, Invertsuiker, Kaneel, Kristalsuiker, Magere MELKpoeder, ROOMboter, ROOM ongezoet, Vanille extract (Madagascar)
Inhoud: 12 stuks
Verpakking: Luxe Hersluitbare Verpakking
Op de verpakking treft u aan tot welke datum het product tenminste houdbaar is (THT-datum). 

Tot deze datum is de kwaliteit van het product goed. Om de kwaliteit optimaal te houden, adviseren wij u het product koel te bewaren.
Dit betekent dat u het product het beste koel, donker en droog kunt bewaren bij een temperatuur tussen de 16 en 18 °C. 

1 van 1 beoordelingen

5 van 5 sterren


100%

0%

0%

0%

0%


Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


March 26, 2022 18:26

zo’n onderscheidende volle smaak

Zo lekker heb ik nog nooit geproefd, het ambacht van deze maker , geeft zo’n pure smaakbeleving dat ik er blij van word!!