Truffel Champagne

€ 8,50*

Inhoud: 12
Laten inpakken?
Productnummer: SW10044.1
Productinformatie "Truffel Champagne"
Grand Cru Champagne Truffels: 

Voor de champagne liefhebbers onder ons hebben we in ons atelier in Tilburg de Grand Cru Champagne Truffel ontwikkeld. De truffels zijn gevuld met een zachte ganache van Champagne en witte Edelweiss 36% chocolade van Felchlin. 

Door het gebruik van Marc de Champagne Rémy Cointreau (Appellation d’Origine Réglementée) komen de karakteristieke aroma’s van champagne, zoals witte bloemen, citrus en vanille naar voren. 

De Grand Cru Champagne Truffels zijn verpakt in een luxe hersluitbare verpakking. Op de verpakking tref je een QR-code van Fair Direct Cacao aan. Dit label van Felchlin garandeert dat de cacaobonen voor onze chocolade rechtstreeks bij de bron zijn ingekocht en dat een eerlijke prijs wordt betaald.

Dit product kan na opening of na het verbreken van de sluitzegel niet worden geretourneerd.
Allergenen: Kan sporen van gluten of pinda's bevatten, Lactose, Melk, Soja
Grand Cru: Edelweiss 36% Witte Chocolade
Ingrediënten Grand Cru Champagne : Cacao Massa, Cacao Minimaal 36%, Cacaoboter, Champagne, Emulgator (E322: SOJA Lecithine), Glucose, Glycerine, Hele MELKpoeder, Invertsuiker, Magere MElKpoeder, Marc de Champagne 60%, ROOMboter, ROOM ongezoet, Sorbitol, Suiker, Vanille Extract (Madagascar)
Inhoud: 12 stuks
Verpakking: Luxe Hersluitbare Verpakking
Op de verpakking treft u aan tot welke datum het product tenminste houdbaar is (THT-datum). 

Tot deze datum is de kwaliteit van het product goed. Om de kwaliteit optimaal te houden, adviseren wij u het product koel te bewaren. 
Dit betekent dat u het product het beste koel, donker en droog kunt bewaren bij een temperatuur tussen de 16 en 18 °C. 

1 van 1 beoordelingen

5 van 5 sterren


100%

0%

0%

0%

0%


Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


November 10, 2021 11:01

Champagne!

De Champagne truffel is mijn favoriet uit het assortiment van Cru de Cacao! Je proeft direct een goed uitgebalanceerde Champagne-smaak. In combinatie met de witte chocolade is het in één woord: heerlijk! Als je van een bubbeltje houdt, is dit zeker een aanrader om eens te proberen. Zelf eet ik er iedere dag eentje!