Pacha de Cacao (Vegan)

€ 3,50*

Laten inpakken?
Productnummer: SW10101.1
Productinformatie "Pacha de Cacao (Vegan)"
Pacha de Cacao (Vegan):
Sinds juni 2022 hebben we een nieuw product aan ons assortiment toegevoegd, namelijk: verse cacaosap van Pacha de Cacao! Het wordt gemaakt van cacaopulp (omhulsel van de cacaobonen) dat tot een paar jaar geleden verloren ging in de cacaoproductie. Felchlin heeft aan de wieg gestaan van de productie van verse cacaosap. De cacaoboer was allang op de hoogte van de voedingstoffen en vitaminen die de cacaopulp bevat, maar hoe houd je de sap vers tijdens vervoer naar andere landen?

Vlak na de oogst wordt de cacaopulp verzameld en in fabrieken in bijvoorbeeld Ghana en Ecuador geperst tot sap. Het sap wordt vervolgens gepasteuriseerd en vermengd met water, dus geen toegevoegde suikers. Een goed voorbeeld van hoe een product dat eerst als afval werd beschouwd, nu een extra bron van inkomsten is voor de cacaoboer.
Smaakprofiel
Verse cacaosap smaakt naar ananas, perzik, lychee, peer, limoen en honing. Alles gevat in één sapje. Het bevat een mooie balans tussen zoet en zuur en smaakt simpelweg naar de Amazone. In de zomer kunt u het gekoeld drinken als een frisse oppepper gedurende een warme dag. Maar in de winter kan het ook gebruikt worden voor een Vegan hot chocolate.

 

 
Ingrediënten Pacha de Cacao : Cacaopulp 70%, Water
Inhoud: 250ml
Stuks: 1 stuk
Verpakking: Glazen fles
Bewaar in een droge, koele ruimte, niet in direct licht. 

Flessen hoeven niet gekoeld bewaard te worden, hoewel aanbevolen om gekoeld te serveren.

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.