Nougat Chocolade 65%

€ 8,50*

Laten inpakken?
Productnummer: SW10045.1
Productinformatie "Nougat Chocolade 65%"
Nougat Chocolade 65%: 

De plaats Montélimar in Frankrijk is de bakermat van de nougat zoals wij die in West-Europa kennen. Deze verse zachte nougat is gevuld met hazelnoten, cranberry en pure Maracaibo Clasificado 65% chocolade. Deze chocolade is gewaardeerd met een gouden medaille en de titel World’s Best Couverture door de Academia Maestri Pasticceri Italiani.

De noten worden zelf door ons gebrand in ons atelier in Tilburg. Hierdoor kunnen we een perfecte smaakcombinatie realiseren tussen de ronde volle smaak van de noten, de fris zurige smaak van de cranberry’s en de licht bittere chocolade.

De Nougat Chocolade is verpakt in een luxe hersluitbare verpakking. Op de verpakking tref je een QR-code van Fair Direct Cacao aan. Dit label van Felchlin garandeert dat de cacaobonen voor onze chocolade rechtstreeks bij de bron zijn ingekocht en dat een eerlijke prijs wordt betaald.

Dit product kan na opening of na het verbreken van de sluitzegel niet worden geretourneerd.
Allergenen: Kan sporen van gluten of pinda's bevatten, Noten, Soja
Grand Cru: Maracaibo Clasificado 65% Pure Chocolade
Ingrediënten Chocolade Nougat: Cacao Massa, Cacao Minimaal 65%, Cacaoboter, Cranberry, Eiwit, Emulgator (E322 SOJA Lecitine), Glucose, HAZELNOOT, Honing, Ouwel (Zetmeel, Water,Olijfolie), Poedersuiker, Suiker, Vanille Extract (Madagascar)
Inhoud: ± 150 gram
Verpakking: Luxe Hersluitbare Verpakking
Op de verpakking treft u aan tot welke datum het product tenminste houdbaar is (THT-datum). 

Tot deze datum is de kwaliteit van het product goed. Om de kwaliteit optimaal te houden, adviseren wij u het product koel te bewaren. 
Dit betekent dat u het product het beste koel, donker en droog kunt bewaren bij een temperatuur tussen de 16 en 18 °C. 

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.