Exclusieve Wine (Barolo) en Grand Cru Bonbon Box

€ 75,00*

Niet langer beschikbaar

Laten inpakken?
zentheme.detail.isCloseoutLabel
Productnummer: SW10076.2
Productinformatie "Exclusieve Wine (Barolo) en Grand Cru Bonbon Box"
Boroli Barolo Classico 

Fijnproevers opgelet! Deze Barolo Classico is een heerlijke krachtige wijn boordevol donker fruit, exotische kruiden en geroosterd eikenhout. Alles waar je maar naar verlangt in een top Barolo wijn. De top wijngaarden bevinden zich in de gemeente Castiglione Falletto, het hart van de Piemonte, waar de steken Barolo en Langhe tot elkaar komen. De wijnstokken met Nebbiolo zijn zo gesitueerd, dat de kwaliteit magnifiek te noemen is. 
De perfect gebalanceerd Barolo Classico
De klassieke Barolo Boroli 2016 toont een open persoonlijkheid met donker fruit, gedroogde kersen en cassis. Naast de excellente tonen van vers fruit, biedt deze wijn een goede hoeveelheid getoast eiken, dankzij de langdurige houtlagering. Weelderige specerijen kietelen je smaakpapillen. Boroli Barolo Classico is perfect in balans met zoete en zeer aanhoudende tannines. Een Barolo wijn waar alles klopt. Ideaal voor de Barolo liefhebber! Perfect uit te schenken bij gevogelte zoals parelhoen en een gerecht met kwartel.

Grand Cru Bonbons
Een lust voor het oog en een overweldigende smaakbeleving.
Voor de bereiding van onze Grand Cru bonbons gebruiken we de Grand Cru lijn van Felchlin. Door het gebruik van deze chocoladelijn bieden wij u de hoogste kwaliteit bonbons op ambachtelijke wijze bereid in ons atelier in Tilburg. 
Allergenen: Kan sporen van gluten of pinda's bevatten, Lactose, Melk, Noten, Soja
Grand Cru: Bolivia 68% Wild Cacao Pure Chocolade, Costa Rica 40% Melk Chocolade , Dominicana Blance 36% Bio Witte Chocolade, Edelweiss 36% Witte Chocolade , Madagascar 64% Pure Chocolade, Maracaibo Clasificado 65% Pure Chocolade, Maracaibo Creolo 49% Melk Chocolade , Opus Blanc 35% Unesco Witte Chocolade
Inhoud: 33 stuks
Verpakking: Luxe Geschenkverpakking
Op de verpakking treft u aan tot welke datum het product tenminste houdbaar is (THT-datum). 

Tot deze datum is de kwaliteit van het product goed. Om de kwaliteit optimaal te houden, adviseren wij u het product koel te bewaren. 
Dit betekent dat u het product het beste koel, donker en droog kunt bewaren bij een temperatuur tussen de 16 en 18 °C. 

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.